søndag den 16. december 2018

Nyhedsbrevet i tal

Nyhedsbrevet udsendes på mail med link til PDF-filen. Artiklerne ligger også on-line på http://libreofficedk.blogspot.com. Der er 529 faste modtagere af e-mailen, og antallet har lagt nogenlunde fast.
 

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på e-mail ved at sende en mail til nyhedsbrev+subscribe@da.libreoffice.org og følge instruktionerne.

I årets løb har der været mellem 200 og 600 sidevisninger per måned på http://libreofficedk.blogspot.com/, fordelt på mellem 90 til 170 brugere. Hvis du gerne vil følge med i løbet af måneden, kan du abonnere på vores rss-feed her: http://libreofficedk.blogspot.com/feeds/posts/default.

Den artikel der i 2018 havde flest sidevisninger er faktisk en artikel fra sidste år, nemlig siden om nodepapir: http://libreofficedk.blogspot.com/2017/10/nodepapir.html . Alene i oktober blev artiklen vist 38 gange.Vores side på Facebook finder du her: https://www.facebook.com/LibreOfficeDK. Siden har 794 personer som synes godt om os og der er 763 følgere. Det opslag som har vagt størst interesse i løbet af året, er opslaget "Intet", som hentyder til hvor mange oplysninger LibreOffice indsamler om dig.


Opslaget blev set 854 gange.