torsdag den 25. juni 2015

Bidrag til LibreOffice 5.0 med nye Impress Skabeloner

LibreOffice Design Team har annonceret en konkurrence for at øge antallet af skabeloner til Impress, som udgives sammen med den kommende LibreOffice 5.0. Denne version frigives i august 2015. Konkurrencen er åben for alle, både designere, kunstnere og andre talentfulde brugere.

Konkurrencen er fokuseret på skabeloner til Impress, idet Impress er det sted, hvor brugere har mest brug for at have skabeloner. Impress skabeloner indeholder ingen tekst, og kan derfor bruges på tværs af sprog, uden at skulle oversættes til mange sprog.

Seneste dag at deltage i konkurrencen er 18. juli 2015, hvilket skyldes at vinderne skal kåres i god tid før LibreOffice 5.0 frigives. Skabeloner der afleveres efter datoen er ikke med i konkurrencen, men skabelonerne kan blive medtaget i senere LibreOffice frigivelser.

Skabelonerne udvælges af medlemmer af LibreOffice Design Team, og kan blive ændret før de frigives sammen med programmet. Får du en eller flere skabeloner optaget i LibreOffice, vil du blive nævnt som bidragsyder til LibreOffice på http://www.libreoffice.org/about-us/credits/.

For at dine skabeloner skal komme i betragtning, skal du opfylde følgende betingelser:
  • De er originalt arbejde, og ikke kopier eller omskrivning af andre skabeloner
  • De er licenseret under Creative Commons CC0.
  • De er skabeloner til LibreOffice Impress og består af to eller flere master dias
  • De benytter skrifttyper , som bundtles med LibreOffice (Caladea, Carlito, DejaVu, Gentium, Liberation, Libertine G, Open Sans, PT Serif, Source Code, Source Sans).
  • De indeholder ingen tekst, ingen billeder med tekst, idet de skal kunne benyttes uden først at blive oversat
  • De er baseret på LibreOffice typografier, og ikke direkte formatering.
Du kan læse mere om betingelserne, og om hvordan du deltager: https://wiki.documentfoundation.org/Design/Whiteboards/Templates_for_LibreOffice_5.0.