onsdag den 24. april 2019

En måned for LibreOffice

LibreOffice er udviklet af hundredvis af mennesker over hele verden: frivillige, der arbejder hjemmefra, certificerede udviklere, der er en del af vores kommercielle økosystem og andre tilhængere og brugere. I løbet af årene er der tilføjet mange nye funktioner, tests er blevet gennemført, og mange bidrager til at gøre hver udgivelse poleret og pålidelig. Vi er utrolig taknemmelige for deres indsats!

Hvis du er regelmæssig bruger af LibreOffice, kan du også give os en hånd!

I maj 2019 kører vi En måned for LibreOffice - en kampagne for at belønne bidrag til programmet og fællesskabet. Alle, der hjælper, kan kræve en pakke med klistermærker, og denne gang har vi en ekstra bonus: 10 bidragsydere vil blive valgt tilfældigt ud, og vil modtage et eksklusivt LibreOffice glaskrus.


Din hjælp er vigtig for LibreOffice-projektet, men det er også godt for dig selv! Hvis du er interesseret i en mulig fremtidig karriere inden for software - f.eks. med  programmering, kvalitetssikring, brugergrænsefladedesign, dokumentation, brugersupport og andre emner - er det også en god ide at deltage i En måned for LibreOffice:
  • Opbyg dine færdigheder
  • Få erfaring i et velkendt softwareprojekt
  • Skab nye kontakter
  • Sæt det hele på dit CV!
Så hvad sker der nu? Den 1. maj udsender vi detaljerne om hvordan du kan involvere dig - så hold dig opdateret!